Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Leichtová (38) v pondělí oslavila půlkulaté narozeniny. Při té příležitosti vzdala hold své mamince, jež ji ve dvaceti letech přivedla na svět. Zalovila v rodinném archivu a zveřejnila svou dětskou fotku v náruči mladé maminky.

„35! Jedním z nejhezčích dárků letošních narozenin byl příběh mého příchodu na svět, který mi maminka dneska vyprávěla. Jsem jí moc vděčná, že to v té šílené době, sama, bez opory a podpory, za naprosto neempatických okolností jako nepřipravená a vystrašená dvacítka, zvládla! Takže Vám moc děkuji za gratulace, ale nejvíc jsem vlastně dneska děkovala já jí. A taky jí děkuji za ty fantastický borůvkový knedlíky, který jsem sobecky sežrala sama a nedala jsem ochutnat ani Dorotce,“ nechala se slyšet Leichtová, jež je už dvojnásobnou maminkou.

A ráda se s fanoušky na sociálních sítích dělí o intimní momenty. Nedávno například zveřejnila snímek, který pořídila jen pár minut před porodem.

Patří také k velkým propagátorkám kojení a neváhá se v rámci osvěty veřejně zvěčnit s malou dcerkou u prsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám