Hlavní obsah
Článek

Herečka a dvojnásobná maminka Kristýna Leichtová (38) se nezdráhá podělit o intimní momentky na sociálních sítích. V minulosti se například zvěčnila při kojení obou dcer. Nyní byla svou kolegyní a taktéž zasloužilou maminkou Lenkou Zahradnickou nominovaná k tomu, aby se podělila o snímek před porodem.

„Foto 18 minut před tím, než Rozárka vstoupila do světa! Foceno před jednou z posledních asi osmi vln z celého závěru porodu, která mě poslala na všechny čtyři. Síla! Respekt! Láska!“ vzpomíná herečka na poslední chvíle, kdy byla ještě 2v1.

Své fanoušky snímkem mile překvapila. Maminky začaly Kristýně skládat komplimenty nejen za to, že bez obalu ukázala realitu, na což si jen tak někdo netroufne, ale také proto, že otevřeně mluví o domácím porodu, který si vyzkoušela na vlastní kůži.

„Díky za Vaši odvahu ukazovat ženám, že si můžou vybrat vlastní cestu. Kdybych měla znovu rodit, budu trvat na tom, kde chci rodit a jak!“ napsala Leichtové k fotce fanynka. „Krásná fotka a obdiv, že jste měla sílu se ještě vyfotit, já ten závěr byla ráda, že jsem ráda,“ přidává se další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám