Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Leichtová (38) se nedávno stala dvojnásobnou maminkou. Po starší Dorotce s partnerem Vojtěchem Štěpánkem do rodiny přivítali dceru Rozárku.

Herečka přiznala, že šestinedělí není žádný med, ale s pomocí rodiny všechno zvládá mnohem lépe. Na Instagramu se teď pochlubila krásnou fotkou s oběma dětmi.

„Drahé dcery a já,“ rozněžnila se herečka a vysekla poklonu své rodině. „Bez rodiny, jmenovitě bez Vojty, mamky a hlavně Emily, bych si to sžívání v šestinedělí rozhodně ani nedokázala představit! Díky vám! Díky že vás mám, protože, když jsem díky vaší pomoci klidná a odpočatá, můžu jenom dávat lásku. A to je teď asi nejdůležitější,“ dodala Leichtová.

Herečka nedávno rozpoutala vášnivou diskusi na internetu, když prozradila, že Rozárku přivedla na svět doma a asistovala jí u toho i starší dcera Dorotka.

Kromě klasických diskusí ohledně bezpečnosti domácích porodů, řešily převážně ženy, zda je vhodné, aby u porodu bylo přítomno dítě. Sama Leichtová upozornila, že porod doma není pro každého a zdůraznila důležitost možnosti volby. „Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo,“ prohlásila dvojnásobná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám