Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už brzy se stane dvojnásobnou maminkou. Kristýna Leichtová (38) letos na konci ledna prozradila, že je podruhé těhotná. Na miminko se těší s partnerem, šéfem činohry Národního divadla moravskoslezského Vojtěchem Štěpánkem, a jejich prvorozenou dcerkou Dorotkou.

Svůj požehnaný stav si herečka po celou dobu užívá a jen září. A to i nyní, v pokročilém stadiu těhotenství, kdy vše nejde tak lehce. „Takhle my teď cestujeme. To je vám teď taková láska, ta holčička! Já teď skoro pořád volám do vesmíru - zpomal!“ svěřila Kristýna u fotky ze zadní sedačky v autě.

S bříškem se jí vepředu už hůř sedí, takže to řeší tak, že si lehne ke své dcerce dozadu, kde má více pohodlí. Malá Dorotka je spokojená a o maminku s bříškem se ráda postará.

„Snažím se všemožně si uchovat tyhle okamžiky něžnosti! Na ničem jiném teď nezáleží (jo, jasně, ještě aby druhé miminko přišlo na svět v pořádku a zdravé), ale bohužel se zatím žádný recyklovatelný nádoby na čas vyrábět nezačaly,“ doplnila Leichtová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám