Hlavní obsah
Článek

Stejně jako minulý rok, i ten letošní je velmi plodný a svět českého showbyznysu zažívá babyboom. Nedávno porodila modelka Aneta Vignerová (36), v pořadí druhého syna přivedla na svět, i za přísných bezpečnostních opatření kvůli koronaviru, Ornella Koktová (31). Je ale spoustu těch, které na své vytoužené miminko teprve čekají.

Na prvního potomka se těší zpěvačka Monika Bagárová (29), herečka Ivana Korolová (35), modelka Kateřina Šonková nebo manželka Muže roku 2015, fitness trenérka Eva Kraus.

Mezi zkušené maminky, které se svým dětem rozhodly pořídit sourozence, patří například bývalá modelka a vicemiss Alena Šeredová (46), moderátorky Sandra Parmová (38) a Gabriela Lašková (34), oblíbené seriálové herečky Kristýna Leichtová (38) a Lenka Zahradnická nebo bývalá Miss Tereza Kadeřábková (33), která se radostnou zprávou o druhém těhotenství pochlubila před pár dny.

Některé z nich mají porod za dveřmi, jiné si ještě na svůj uzlíček štěstí budou muset pár měsíců počkat. Jisté je, že si příchod miminka na svět užijí i jejich manželé a partneři. Od 16. dubna totiž mohou být tatínci opět přítomní u porodu.

Podívejte se v galerii na všechny natěšené maminky.

Reklama

Další články

Načítám