Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mateřství si Kristýna Leichtová (38) užívá plnými doušky. Když se jí před osmi měsíci narodila vytoužená dcera Dorotka, svět se jí doslova obrátil vzhůru nohama. S radostmi přišly ale i starosti, které trénují její trpělivost.

„Mateřská dovolená! Já bych to nazvala mateřskou výzvou. Jedna situace, výzva, mě opravdu přivádí k šílenství a nedaří se mi ji překonat nádechem ani výdechem. A to, když jedu s Dorotkou sama v autě, ona sedí vzadu a usedavě pláče. Já nemůžu zastavit a nijak ji utišit. Zpívám jí, mluvím na ni, dělám různé dinosauří zvuky a pak se přistihuju, že ječím a pláču a můžu vyletět z kůže,“ vyprávěla herečka na Instagramu.

Jindy je ale zase vše zalité sluncem a jiné výzvy jako noční vstávání a krátké odloučení od miminka bez problému zvládá. Na důkaz své spokojenosti pak přidala společnou fotku s dcerkou, která za těch pár měsíců pěkně vyrostla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám