Hlavní obsah
Článek

Herečka Kristýna Leichtová (38) se nedávno stala pyšnou maminkou dcery Dorotky, kterou dvanáct dní přenášela. Teď už účastnice StarDance, známá i ze seriálu Comeback, vesele drandí s kočárkem a mateřství si nadmíru užívá. A všem maminkám vzkazuje, že si s přenášením potomka nemají nic dělat, a hlavně se nesmí stresovat.

„Termín porodu je slovní spojení a údaj, který by si měli lékaři nechat pro sebe! To, že se Dorotka rozhodla přijít na svět 12 dní po tomto "magickém" datu, způsobilo okolí i nám mnoho zbytečného stresu! Ještěže v Rakovníku byli trpěliví a až do poslední kontroly jsem od nich neslyšela nic o "přenášení" a "vyvolávání". A nakonec se to celé samo začalo spouštět dva dny před hospitalizací. Každé těhotenství je jiné, každé děťátko potřebuje svůj čas, a stejně jako vaše tělo nejvíc potřebuje důvěru,“ nechala se slyšet herečka, jež má dcerku s přítelem Vojtou Štěpánkem.

Leichtová některým maminkám doslova mluvila z duše. „Věčné dotazy typu Pořád 2 v 1? Kdy konečně splaskneš? Budete vyvolávat? Asi se jí sem nechce? Co Hamilton? Zkoušeli jste sex? Víno? Co když bude až moc velká? Tak kdy už to bude? prostě nikomu a ničemu nepomůžou,“ vzkázala všem jasně novopečená maminka, jež už je po porodu v naprostém klidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám