Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka známá i ze StarDance Kristýna Leichtová (38) už každým dnem přivede na svět svého prvního potomka. S pěkně zakulaceným bříškem ještě stihla vyrazit do lesa na houby a byla velmi úspěšná. Naštěstí se miminko, jež čeká s režisérem Vojtou Štěpánkem, o porod v lese nepřihlásilo.

„Ještě je na houbách, ale už se to blíží. Bylo to fakt krásný období jiného stavu se všemi plusy i minusy. Je to jako když nastoupíte do vozíčku horské dráhy a pomalounku stoupáte k vrcholu, ze kterého není návratu a trasa je nejasná. A můj vozíček právě nakukuje přes horizont,“ zamyslela se na sociální síti Leichtová, jež už se miminka nemůže dočkat.

„Vzrušení, respekt, zvědavost, fascinace, touha, euforie. Obavy si nepřipouštím. Inženýr konstruktér vypočítal trajektorii cesty dokonale, okolní vlivy můžou jízdu pouze znepříjemnit. Navíc mám vedle sebe někoho, kdo mi po celou dobu nepustí ruku. A vstupenku na tuhle atrakci si pořídila spousta lidí přede mnou. Takže, nádech a výdech,“ dodala takřka básnicky herečka známá ze seriálů Comeback či Ohnivý kuře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám