Hlavní obsah
Článek

Herečka známá například z primáckého seriálu Ohnivý kuře Kristýna Leichtová (38) (32) začala 8. měsíc těhotenství a co nevidět přivede na svět svého prvního potomka. Svůj požehnaný stav si po celou dobu užívá. „Těhotenství. Je to krásný, máte v bříšku nového človíčka. A jak s vámi krásně komunikuje,“ svěřila se Kristýna, které dává miminko občas pořádně zabrat.

Nejvíce o sobě totiž dává vědět v tu nejméně vhodnou hodinu. „V noci je totiž ta nejlepší doba na komunikaci s rodiči. A teď kudy? Přes maminky močák? Nebo žaludek? Když se budu hodně odrážet, tak si mně všimnou! Už, už! Ruka na bříšku! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! A najednou je pět ráno, pomilionté se vracím ze záchodu a když už najdu přijatelnou polohu, všichni ostatní ji najdou taky, na mně,“ popsala své útrapy herečka. A nejen to!

Leichtová se nestyděla na sociální síti také pochlubit snímkem z postele, na kterém odhalila celé své rostoucí bříško. Nutno říct, že si ale herečka bude muset na nedostatek spánku zvyknout. Oči pořádně nezamhouří nadcházejících několik měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám