Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Září štěstím a svůj jiný stav si užívá se vším všudy! Řeč je o vnadné herečce Kristýně Leichtové (38), která je, jak Super.cz informoval, v požehnaném stavu s režisérem Vojtou Štěpánkem, který v současné době působí jako šéf Národního divadla moravskoslezského v Ostravě.

Oblíbená herečka se na sociální síti pochlubila společnou fotkou z výletu do Beskyd a přidala velké vyznání svému milému, jemuž za pár měsíců porodí potomka.

„A teď trocha patosu a romantiky (a špetka hormonů). Pokud máte po svém boku člověka, který vás kupříkladu umí rozesmát, třeba tím, že vám jen tak olízne ucho, člověka, který za vás vystojí frontu na frgál, protože se musíte domalovat, člověka, který kouká vstříc společným zítřkům s odvahou, i když má trochu závrať, a člověka, který na vás trpělivě čeká na konci cesty, važte si ho a říkejte mu, jak moc je pro vás důležitý,“ napsala evidentně šťastná a zamilovaná herečka.

Zda bude dítě vychovávat společně se svým partnerem Vojtou v Ostravě, užívat si mateřskou v severomoravské metropoli, nebo pendlovat mezi Prahou a Ostravou, zatím Kristýna nesvěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám