Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40), Michal Suchánek (58), Linda Rybová (41) či Kristýna Leichtová (38) uvítají v seriálu Ohnivý kuře novou posilu.

V seriálu si zahraje dcera Ladislava Freje (82) a Věry Galatíkové (†69) Kristýna Frejová (45). A nejedná se o žádnou kladnou postavu. Kristýna ztvární pomstychtivou, zákeřnou a záludnou manipulátorku Kateřinu „Kačabu“ Honzákovou, která chystá pomstu na svého spolužáka ze střední školy Jardu Slepičku (Michal Suchánek), jenž ji ve škole šikanoval.

Frejová se na roli pořádné potvory těšila. A hlavně se potkala s herci, se kterými si už dlouho přála spolupracovat.

„Poprvé jsem se potkala s Michalem Suchánkem, na jehož postavu je celá zápletka namotaná a řešení starých křivd a kostlivců ve skříni bude, doufám, pro diváky zábavné. Jsem ráda, že jsme se konečně potkali pracovně s Lindou Rybovou a spoustou starých dobrých kamarádů, jako je třeba Lenka Krobotová nebo Zdeněk Vencl,“ prozradila Frejová s tím, že ji natáčení seriálu bavilo už jen proto, že se skoro všechno točí kolem vaření.

„Sama vařím strašně ráda a repertoár měním podle ročních období. Momentálně jsem na velikonočním detoxu, takže piji zeleninové a ovocné koktejly, jím chia pudinky, rýžové nudle, čočkové saláty s mangem, avokádo, hummus i sójové maso. Obecně mám ráda jako základ hodně čerstvé zeleniny na saláty a jako přílohu kvalitní maso a samozřejmě hodiny tažené vývary na milión způsobů,“ popsala své stravovací návyky sympatická herečka.

Reklama

Další články

Načítám