Hlavní obsah
Článek

Výsledek vyřazování ve StarDance opět mnohé překvapil! Na parketu dnes svá těla naposledy rozvlnil pár ve složení Kristýna Leichtová (38) a Václav Masaryk. Vaz jim zlomila cha-cha, za kterou od poroty získali 25 bodů. Hlasující diváci herečku tentokrát nepodrželi.

„Chtěla bych strašně všem poděkovat. Naučila jsem se spoustu věcí o tanci a je to super,“ loučila se se soutěží Kristýna, která byla vypadnutím viditelně zaskočená. Své taneční partnerce poděkoval i Václav Masaryk: „Děkuji Kristýnce. Myslím, že v tanci šla hodně nahoru.“

Drsný porotce Zdeněk Chlopčík ocenil hereččin sexy tanec u tyče na začátku choreografie. „Dostatek kroků cha-chy. Nášlapy přesné, rytmika přesná, ale u té tyče to bylo Kristýnko nejlepší,“ prohlásil při svém hodnocení.

Páté kolo StarDance se neslo v ryze rockovém duchu. Tančily se tance jive a cha-cha. Nejvyšší bodové ohodnocení si od poroty vysloužili Jana Plodková a Michal Padevět. Sklidili čtyři desítky, což je v bodování zatím letošní rekord. Na konci tabulky podle poroty skončil Ondřej Bank s Evou Krejčířovou. Ti za svou cha-chu dostali pouhých 17 bodů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám