Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi hosty úvodního večera taneční soutěže StarDance byla i loňská vítězka Marie Doležalová (37) se svým tanečním i životním partnerem Markem Zelinkou. "Ještě před rokem měl pro mě tenhle prostor nadpozemské kouzlo, kde se člověk strašně bojí. A dneska je to jenom krásný sál a strašně jsem si užila, že můžu pozorovat jeden pár za druhým," řekla Super.cz.

"Čekala jsem, že se mi bude vracet nervozita, anebo budu smutná z toho, že už netančím, ale opravdu jsem měla jen radostné pocity," dodala Maruška, která má už i favorita, na kterého si vsadí. "Můj táta si letos také vsadil. A to tisícovku na Kristýnu Leichtovou. Na mě přitom loni vsadil jenom pětistovku. Ale já se na něj nezlobím," postěžovala si trochu.

Se svým partnerem Maruška stále tančí. "Máme předtančení na různých plesech, ale spíš se teď věnuju herectví. Na jednu stranu mě to trochu mrzí, byla ráda, kdyby mě něco donutilo zase víc tančit. I kondička se mi zhoršila a celé tělo se nějak zpomalilo, když člověk není tři měsíce v kuse na tanečním sále. Zrovna jsme s Markem trénovali na první předtančení a já si Markovi postěžovala, že mi jde pružnost a kondice dolů. Jinou odpověď, než že zase musím začít makat, neměl," svěřila nám.

A kde teď můžeme Marii vidět? "Celé léto jsem strávila na Shakespearovských slavnostech, teď hraju na Fidlovačce, nic nového ale nezkouším, spíš hraju před kamerou. Dotáčím krásnou retro detektivku Svět pod hlavou s Ivanem Trojanem, Václavem Neužilem, Igorem Chmelou. Jsem s velkými hereckými esy a nechci se mezi nimi ztrapnit. I když myslím, že se trochu ztrapňuju," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám