Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená televizní soutěž Pevnost Boyard se vrací na televizní obrazovky. Tým českých celebrit ve složení Hanka Kynychová (56), Kristýna Leichtová (38), Jakub Prachař (40), Jan Dolanský (38) a Vojta Kotek (36) se musel vypořádat s náročnými disciplínami.

Herec Vojta Kotek si během jedné z disciplín sáhl na dno fyzických sil. Musel se udržet na rychle se točící plošině, udržet rovnováhu a nasypat zrníčka kávy do připraveného otvoru.

Hned na začátku bohužel upadl, točila se mu hlava, ale přesto za hlasité podpory svého týmu bojoval jako lev. Jak mu to šlo, se podívejte ve videu.

„Když jsme to měli za sebou, tak máte s těma lidma něco, co nikdo jinej nemá, to je, jako když si herci z Pána prstenů vytetovali na zadek to logo, mají společné tetování, je to společný zářez. Navrhnu, že bychom si možná mohli vytetovat na zadek otce Furu – Rosáka,“ vtipkoval po skončení soutěže Kotek, který s týmem bojoval o peníze pro organizaci Helppes, což je centrum výcviku psů pro postižené.

Reklama

Další články

Načítám