Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Leichtová (38) patří mezi ty účastníky letošní řady StarDance, kteří mají za sebou teprve malý počet tréninků. „Trénujeme zatím jen dva tance waltz a sambu. Oba jsou v pohodě, ale ne na to, aby se náš tanec ukazoval,” svěřila se nám na svém sedmém tréninku známá seriálová herečka.

Podle toho, co nám Kristýna o sobě povídala, tak se zdá, že nebude úplné dřevo. „Vztah k tanci mám velmi kladný a pozitivní. Tancuju prakticky neustále, když hraje hudba, tak tančím,” prozrazuje herečka, která vzešla ve známost hlavně díky seriálu Comeback, kde hrála Ivu Pacovskou.

Leichtová je většinou první osobou, která je na diskotéce na parketu. „Ani u toho nemusím pít,” směje se. Na svého tanečního partnera Václava Masaryka, který předtím tancoval třeba s Bárou Polákovou či Monikou Absolonovou si prý musela ale chvíli zvykat.

„Nikdy mě nikdo neučil takto tancovat, spíš jsem tancovala intuitivně. Vůbec se nevyznám v nějakém počítání dob, dřív jsem totiž tancovala jen podle poslechu hudby. To je asi můj největší problém,” vysvětluje Kristýna.

Když dostala mladá umělkyně nabídku tančit ve StarDance, tak prý neváhala ani vteřinu a souhlasila. „Vždycky, když jsem sledovala StarDance, tak jsem si tajně říkala, že by mi vůbec nevadilo být součástí toho všeho. Když přišla tahle možnost, tak jsem bez váhání přijala,” říká Kristýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám