Hlavní obsah
Článek

První várka primáckých tváří, které budou soutěžit v populární francouzské soutěži Pevnost Boyard, odletěla přes částečný strach z útoků na západ Francie. Nechyběla ani Kristýna Leichtová (38) neboli Iva Pacovská z legendárního Comebacku či Klára z aktuálního seriálu Ohnivý kuře. Byla na mrtvici z toho, že na místě byla naše fotografka, protože se doma nestihla nalíčit. A rozdíl byl docela znát!

Kristýna patří k nejtalentovanějším tvářím své generace, hraje tak přirozeně, že líp už to snad ani nejde, a pro řadu mužů je hotovým sexsymbolem. Ani o deset let mladší dívky kolikrát ale nemohou vylézt z domu, aniž by si namalovaly „obličej“. U Leichtové to není žádná hrůza, spíš taková milá přírozenost a důkaz toho, že i známé herečky jsou lidé z masa a kostí.

V první várce celebrit nechyběli ani Jakub Prachař s Janem Dolanským, Hanka Kynychová nebo Jan Rosák (budoucí český otec Fura neboli Fouras). Další následuje v pondělí, celkem padesát známých tváří by podle předběžných informací mělo utvořit deset pětičlenných týmů, celkem by tedy mělo vzniknout deset dílů české verze populární soutěže.

Reklama

Další články

Načítám