Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Ohnivý kuře je její postava nejvíc sexy z celého města a je obletována muži. V reálu ale byla herečka Kristýna Leichtová (38) docela dlouho sama po rozchodu s kolegou Filipem Kaňkovským. Už to ale není pravda. Že je opět zadaná, jsme z ní ale museli tahat dost dlouho.

"Já to hopem jako moje postava v seriálu neberu," smála se Kristýna. "Moc se nepohybuju ve společnosti, příležitostí k seznámení tolik nemám. Taky pořád hlavně pracuju, dlouho jsem byla v Divadle Komedie, které se teď zavřelo. Tak teď budu natáčet Kuře, až se z toho zblázním," dodala.

"Do práce jezdím autem, na pumpě jsem se s nikým neseznámila. Ale teď jsem si koupila motorku, tak na to budu možná lákat. Ale teď to ani nijak nepotřebuju, jsem docela šťastná. Volná už nejsem. Není to nový kluk, ale staronový. Ale ne poslední, co jste mě s ním vídali," uvedla nakonec Kristýna, ale identitu partnera prozradit nechtěla. Před Kaňkovským ale chodila se Štěpánem Benonim. Tak že by šlo o něj?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám