Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Leichtová (38) si díky návrhářce Ivaně Follové ve středu zahrála na modelku, a nebyla sama. Po mole se prošly i další zástupkyně herecké profese, například Šárka Vaculíková, Anna Fixová či Ilona Svobodová.

Leichtová měla za úkol předvést dlouhé černé šaty, které byly zepředu až cudné, z boku ale naopak díky odnímatelné aplikaci v oblasti prsou velice odvážné. Stud ale herečka necítila.

„Myslím si, že můj model vůbec nebyl nejodvážnější,“ měla pravdu herečka. Například modelka, jež na snímku ve fotogalerii stojí vedle ní, měla šaty mnohem víc odhalující.

Na přehlídky je vcelku zvyklá, herečky příležitost k tomu, projít se po mole, občas dostávají, takže ani tréma se nedostavila. „Je to dvouminutová záležitost, i když přípravy jsou na půl dne. Nakonec to se mnou ale nic nedělá,“ řekla Kristýna, která na modelech Follové oceňuje jejich ženskost. „Líbí se mi, že to nejsou žádné pytle, ale kopíruje to křivky ženského těla. Navíc občas je to hodně rafinované, to je super,“ dodala Leichterová, kterou diváci znají například ze sitkomu Comeback.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám