Hlavní obsah
Článek

Jako spousta jiných žen je Kristýna Kubíčková (26) ráda obdivovaná a středem pozornosti. Naposledy ale do společnosti vyrazila s kolegyní, která veškerý zájem strhla na sebe.

Na prezentaci módní kolekce, kterou světoznámý návrhář Giambattista Valli vytvořil pro švédský módní řetězec, Kristýnu do nádherně vyzdobených prostor Martinického paláce doprovodila kolegyně Nikola Uhlířová. A jestli bychom označili Kristýnin outfit provokativní, tak Nikolin model tvořený kabátem a krajkovým body byl přímo skandální.

Děvčata si byla vědoma toho, že ten večer mají na sobě dost výstřední kousky, a vůbec se nebála tuhle divočinu odprezentovat. Nikola, která je finalistkou Miss Face ročníku 2016, dnes Miss Czech Republic, se záměrně před objektivem nastavila tak, aby to vypadalo, že pod kabátem téměř nic nemá. Pátá nejkrásnější dívka ze světové soutěže Miss Grand International rozhodně není žádná stydlivka.

Dívky si večer zjevně užily. „Tahle akce byla v kouzelných prostorech a nová kolekce byla velmi zajímavá. Potkala jsem tam i plno přátel, takže to byl opravdu příjemně strávený večer,” říká Kristýna Kubíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám