Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s Kristýnou Kubíčkovou (26) se Vojta Drahokoupil (28) ocitl na emocionální houpačce. Jak už je pro umělce zvykem, z citového přetlaku ho vysvobodila tvorba. Zpěvák, který na sebe upozornil v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, vypustil do světa klip k songu s názvem Měsíc. Píseň vznikla před čtyřmi měsíci a autorem hudby a textu je právě Vojta.

Song pojednává o umělcových vztahových kolotočích, které ho potkaly v krátké době a se kterými se musel vypořádat. Nečekejte ale žádnou tesknou písničku.

„Měsíc je dost specifická skladba. Probudil jsem se ve dvě ráno a měl hned u postele piano. Dal jsem na něj ruce a ty začaly prostě hrát jeho refrén,“ popisuje vznik songu Vojta. „Hned po zahrání mi bylo jasné, že je to ono. Že to je singl, který musí ven mezi lidi,“ dodává.

Samotný text písně je inspirovaný obdobím v životě, které Vojta označuje za dost zvláštní. Během tvoření singlu se Vojta rozešel nejen s Českou Miss Earth 2016 Kristýnou Kubíčkovou, ale také s manažerem a totálně podle svých slov přehodnotil život.

„Můj životní sen je mít zdravou a fungující rodinu a písnička Měsíc je přesně o tom. O té pravé, která stále nepřišla do mého života,“ přiznává Vojta.

Reklama

Další články

Načítám