Hlavní obsah
Článek

Měsíc poté, co hvězda Tváře dala kopačky krásné Miss, se ti dva poprvé potkali ve společnosti. Dokonce je posadili vedle sebe. Vojta Drahokoupil (28) a Kristýna Kubíčková (26) se setkali na finále soutěže Dívka roku, která je dala před dvěma roky dohromady. Protože Vojta už prostor k vyjádření o rozchodu dostal, slovo jsme dali Kristýně.

"Jsme v pohodě, vycházíme spolu normálně. Jsme dva dospělí lidé, žádné konflikty mezi námi nejsou, nic se neděje," nevadilo setkání Kubíčkové, která si prý ještě neodvezla od Drahokoupila všechny věci. "Ještě tam něco je, ale co nejrychleji se to odveze. Ale jsme spolu fakt zadobře, a jestli někdo čekal, že budeme veřejně řešit nějaké spory a házet na sebe špínu, tak to má smůlu," dodala.

Když jsme se na Kristýnu, které to neuvěřitelně slušelo, podívali, říkali jsme se, jestli to přece jen nebylo trochu natruc, aby Vojta viděl, oč přišel. Výstřih měla tak hluboký, že se jí málokdo zahleděl do očí.  "Vždycky se snažím vypadat dobře. A ten výstřih? Kdyby do něj aspoň něco bylo," krčila rameny Kristýna, která už ale několik nabídek na zvětšení dekoltu dostala. "Možná se jednou rozhodnu, podle toho, kde mi to udělají nejlepší," smála se.

Nabídky ostatně po oficiálním oznámení rozchodu dostává i od mužů. Zatím na ně ale nereaguje. "Samozřejmě nějaké zprávy chodily a chodí. Ale já si teď beru oddychový čas, kdy budu jen sama se sebou a chci si přijít na to, co vlastně od chlapa očekávám," uzavřela Kubíčková.

Reklama

Další články

Načítám