Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takhle krásně nevypadala, ani když v České Miss předloni získala titul Česká Miss Earth. Kristýna Kubíčková (26), která žije v Ostravě, se po roce objevila v Praze, když usedla v porotě soutěže Dívka roku, a všem spadla brada. Kristýna vypadá s novým účesem jako Lucie Borhyová (46) zamlada. A po definitivním rozchodu s expřítelem, jehož několikrát vzala na milost, je spokojená i v novém vztahu.

"V Ostravě jsem spokojená. Pracuju přes Instagram, občas něco s Miss, jak je potřeba," vysvětlovala nám, čímž se živí. Zajímal nás samozřejmě i její nový přítel. "Trénuje fotbal a ještě dělá v pojišťovnictví. Je to Němec, ale kvůli mně se přestěhoval," dodala s tím, že jazykovou bariéru mezi sebou nemají, protože partnerův tatínek je Čech. "Potkali jsme se, když tady byl za ním na návštěvě, a jeho kamarád chodí s mojí kamarádkou, co se mnou byla na Miss Earth," upřesnila.

Probrali jsme i její vlasy. Teď už je má zase krásné a husté, ale ještě loni se obávala, že skončí na ježka. "Už mi zase dorostly, ale do délky až po zadek, jaké jsem měla kdysi na Miss, už je asi dorůst nenechám. Jsem s nimi takhle spokojená a zvykla jsem si," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám