Hlavní obsah
Článek

Patnáctiletá Moravanka Monika Täuberová se stala novou Dívkou roku. Studentka 4. ročníku osmiletého gymnázia se při předávání cen soutěže s charitativním podtextem, jejíž výtěžek je věnován na domácí péči smrtelně nemocných dětí projektu nadace Krtek, rozplakala dojetím.

"Studuji na gymnáziu, moc ráda tancuji a mám ráda děti. Proto bych se v budoucnosti chtěla stát dětskou lékařkou. To je můj velký cíl," řekla nám dojatá Monika, která zatím neměla žádné zkušenosti s modelingem, po vyhlášení cen.

"S vítězstvím jsem nepočítala, tak jsem ani o tom, že bych mohla někdy dělat modeling, nepřemýšlela. Ale bylo by to úžasné. Každá dívka sní o tom být princeznou a mně se to teď splnilo," svěřila Monika, jejímž vzorem jsou Gabriela Lašková (34) anebo Kristýna Kubíčková (26), které kdysi v Dívce roku také uspěly. A dokonce už má v patnácti i přítele.

"Kdybych dostala nějaké modelingové nabídky, určitě se jim bránit nebudu, ale určitě je pro mě přednější škola. Musím mít dobré známky, když chci studovat medicínu," má jasný cíl mladinká studentka.

Reklama

Další články

Načítám