Hlavní obsah
Článek

Na soutěži Miss Earth pořádané na Filipínách mají pro Češky slabost. V roce 2012 zde v celosvětovém klání zvítězila Tereza Fajksová (34), během právě pořádaného ročníku už na sebe pozitivně upozornila Kristýna Kubíčková (26). Ta v talentové show zabodovala na druhém místě se svým tanečním vystoupením. Není se čemu divit, že Česká Miss Earth 2016 na porotu zapůsobila, když získala v minulosti hned několik titulů mistryně světa v latino show.

„Kristýnka tančila latinoshow, mix karibských tanců - salsy, bachaty a merengue. Se stejným vystoupením získala titul vicemistryně Evropy v roce 2013 v rakouském Gratzu, a i když musela svoji kariéru ze zdravotních důvodů již dříve ukončit, patří zvolené taneční číslo mezi jedno z nejoblíbenějších a je její srdeční záležitostí,“ prozradila k volné disciplíně Kristýny její maminka Kamila Kubíčková.

Na prvním místě v tomto klání se umístila reprezentantka z Mongolska za akrobatické vystoupení a třetí místo obsadila dívka z Haiti s dramatickou scénkou. V talentové soutěži, která se uskutečnila ve Versailles Palace ve filipínské Manile, Kristýna uspěla i přes nepříjemné zdravotní komplikace, se kterými se potýkala již před odletem na soutěž a které ji trápí i během samotného pobytu na Filipínách.

„Do tance, kterým jsem vždy žila, jsem dala všechno i přesto, že kvůli náročnému programu a nedostatku spánku již nemám mnoho energie na rozdávání. Snažím se ale dobře reprezentovat a druhé místo v talentové soutěži mi udělalo velkou radost,“ uvedla Kristýna, kterou čeká 29. října boj o titul Miss Earth 2016.

Reklama

Další články

Načítám