Hlavní obsah
Článek

Letošní a loňské vítězky České Miss se po dlouhé době sešly dohromady a nafotily společně fotky pro nastávající ročník soutěže krásy. A pořádně jim to sekne. Posuďte sami, které z nich to na nových snímcích sluší nejvíce.

Do focení v jednom butikovém hotelu se zapojily nejkrásnější dívky roku 2016 i 2015 a mnoho profesionálů. „Focení a natáčení v atraktivních exotických interiérech i pod širým nebem zvládly s noblesou,“ pochvaluje si první spolupráci s vítězkami spolumajitel České Miss Martin Ditmar.

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (29), Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (30), Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (26), Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31), Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová a Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová spolu zavzpomínaly při focení ve večerních šatech z ateliéru Poner na finálový večer a moment, který jim změnil život.

Kristýna Kubíčková krátce po focení odcestovala na Filipíny, kde se připravuje na finále Miss Earth 2016. I ostatní letošní vítězky čeká světová soutěž. Natálie Kotková bude už v prosinci bojovat o titul Miss World ve Washingtonu a Andrea Bezděková se bude ucházet o titul Miss Universe v lednu rovněž na Filipínách. Na soutěž Miss Supranational bude Českou republiku reprezentovat finalistka Michaela Hávová.

Šéfka České Miss Eva Čerešňáková už se těší na nový ročník. "Máme dívkám co nabídnout a jen samotná účast v soutěži je může posunout ke splnění jejich snů. O finalistky se budou starat odborníci z mnoha oborů, do příprav zapojíme zkušené Miss, které budou s dívkami intenzivně pracovat, a chceme, aby šly do finále všechny připravené tak, že každá dívka bude po několikaměsíční přípravě vyzrálou osobností," řekla Čerešňáková.

Reklama

Další články

Načítám