Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár hodin před odjezdem Kristýny Kubíčkové (26) na Miss Earth to vypadalo, že královna krásy nebude schopná na mezinárodní soutěž vůbec odletět. Českou Miss Earth 2016 postihlo celkové vyčerpání. Kristýna nakonec zmobilizovala veškeré své síly a na Filipíny včera přece jen odletěla.

„Jsem šťastná. Díky pomoci doktorů i skvělému přístupu celého nového týmu České Miss odlétám dobře připravena na Miss Earth na Filipíny reprezentovat Česko. Do poslední chvíle jsem netušila, jestli poletím, ale mám opravdu nesmírnou radost, že se vše nakonec zařídilo, mám krásné šaty a šperky i podporu ze všech stran. Držte mi palce!“ loučila se Kristýna na letišti, kam ji nový produkční tým soutěže i nové vedení České Miss, Martin Ditmar a Eva Čerešňáková, doprovodili.

Výbava Kristýny na téměř měsíční pobyt není malá. Hlavní šaty pro finále Miss Earth 2016 s dlouhou žlutou dvoukolovou hedvábnou sukní a transparentním vrškem bohatě zdobeným ručně našívanými kameny a korálky vytvořila módní návrhářka Dominika Sedláčková. Finálové šaty doplňují diamantové šperky. Aby nás Kristýna Kubičková co nejlépe reprezentovala, zapůjčila jí Dominika Sedláčková mnoho večerních i koktejlových šatů, které doplní šperky Olgy Kopalové.

Povinností finalistek světové soutěže krásy s ekologickým podtextem je přivézt i národní dar. Kubíčková veze originální set náušnic s vltavínem. „Pravý vltavín pochází ze srdce naší krásné země a krajiny, kterou formovala řeka Vltava. Šperky tak čeští zlatníci vyrobili z tradičního českého materiálu,“ upřesnila Lucie Komorousová dar, který je určený pro charitativní aukci, jež je každoroční součástí soutěže Miss Earth. Účast Kristýny Kubíčkové na mezinárodní soutěži krásy budeme pochopitelně sledovat a budeme vás o všech detailech informovat.

Reklama

Další články

Načítám