Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku to vypadá spíš na apríl než na červen, u Jaderského moře ale vládne léto v plné síle. Vítězky České Miss si tak mohou užívat dosyta plavbu na luxusní jachtě, kterou v rámci utužení vztahů pojaly jako teambuilding.

Andrea Bezděková (29), Kristýna Kubíčková (26) a Natálie Kotková (30) vypluly před pár dny z přístavu v Sukošanu, na chvíli zakotvily v marině ve Skradinu a pluly dál.

Je logické, že se krásky na luxusní bárce neskrývají pod vrstvami oblečení, ale naopak velmi rády vystavují svá vypracovaná tělíčka oděná jen do titěrných bikin slunečním paprskům.

Snímky spoře oděných krásek by si v ničem nezadaly s paparazzi fotkami hollywoodských celebrit brázdících vody Karibiku. Při pohledu na vypracované nohy Bezděkové, pevné bříško Kubíčkové a pevný hrudník Kotkové by Rihanna, Ciara či Beyoncé bledly závistí. Královnám krásy slibně sekundovala moderátorka Top Staru Andrea Košťálová, která celý výlet dokumentovala pro televizi.

Dovolená snů ale měla přece jen jednu vadu na kráse. Kristýna Kubíčková se musela vypořádat s mořskou nemocí. „Nebylo mi na začátku dobře. Pak jsem si ale naštěstí na lodi zvykla," nechala se slyšet Česká Miss Earth 2016.

Reklama

Další články

Načítám