Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co mají společného Eva Decastelo (45), Pavla Tomicová (61), Denisa Nesvačilová (32) a Kristýna Kociánová (39)? Všechny čtyři herečky se moc dobře znají z natáčení seriálu Slunečná. A každá z nich v posledním roce řešila rozchod, nebo naopak nový vztah s někým, kdo byl ještě nedávno zadaný.

Eva Decastelo letos po třinácti letech manželství oznámila rozchod s manželem Reném, jenž byl jedním ze scenáristů Slunečné. Zatímco René už má novou známost, oblíbená moderátorka a herečka je zatím oficiálně nezadaná. Doslova poprask vzbudila informace, že populární herečku Pavlu Tomicovou opustil manžel Ondřej Malý.

Tomicová rozchod, který měl proběhnout už v prosinci, dlouho tajila. Hodně těžké pro ni totiž muselo být zjištění, že si herec našel její kolegyni ze Slunečné Kristýnu Kociánovou, s níž dokonce čeká dítě. Tomicová v průběhu roku výrazně zhubla, na čemž se podepsalo i její trápení.

Aby toho nebylo málo, ve Slunečné hrála také Denisa Nesvačilová, která se objeví i v novém seriálu Primy Pálava. Tam přeskočila jiskra mezi ní a režisérem a scenáristou seriálu Petrem Kolečkem (40). Ten byl ale partnerem modelky Anety Vignerové (36), s níž má syna Jiříka (2,5).

Kolečko ale přispěchal s vyjádřením, že jeho zatím čerstvá známost s Nesvačilovou neměla vliv na jeho rozchod s Vignerovou, protože jim to oběma neklapalo již dávno. A samotná Nesvačilová ještě před pár týdny říkala Super.cz, že je single, což se hodně rychle změnilo. I tak ale u protagonistů seriálu Slunečná a později Pálava dochází k zajímavým vztahovým karambolům.

Reklama

Další články

Načítám