Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruska Margarita Grachyova (27) si prošla v životě opravdovým peklem. Před třemi lety ji žárlivý manžel, vystudovaný psycholog Dmitry Grachyov zavezl do lesa, kde ji přivázal ke stromu, čtyřicetkrát ji udeřil sekerou a připravil o obě dlaně. Myslel si, že mu žena zahýbá, což ani nebyla pravda. Shledal, že pokud má sladěné spodní prádlo, chystá se mu být nevěrná.

„Naštěstí jsem sladěné prádlo neměla, jinak by mě polil kyselinou, kterou měl u sebe,“ popsala Margarita ve své knize Happy Without Hands.

Když se Margarita snažila utéct, pokusil se ji manžel připravit i o nohy. Nakonec ale sám svou ženu odvezl do nemocnice a vzdal se policii. Jako zázrakem incident přežila a lékařům se dokonce podařilo přišít jí levou dlaň zpátky.

Dmitry byl uvězněn na 14 let a zbaven práva vídat jejich dva syny. Margarita se s ním rozvedla. Celý svět žasne nad tím, jak je Grachyova statečná a snaží se vést normální život. I s umělou rukou se potápí, skáče padákem, věnuje se modelingu, aktivismu, bojuje za práva žen a samozřejmě se stará o své syny. A ukázalo se, že i znovu našla lásku.

Loni se tajně provdala za svého partnera Maxima. A oznámila to velmi netradičním způsobem. S Maximem pozvali nedávno všechny blízké na svatbu, ale když mělo dojít na výměnu prstýnků, oznámili, že už jsou rok svoji a vlastně mají výročí.

Reklama

Další články

Načítám