Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) a Cody Simpson tvořili téměř nerozlučný pár. Poté, co si zpěvačka loni po rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem užila krátký románek s televizní hvězdou Kaitlynn Carter, se do australského krasavce bezhlavě zamilovala. Jenže nic netrvá věčně.

E! News uvedlo jako první, že se pár před pár týdny rozešel. Informace vyplavala na povrch jen několik hodin předtím, než Miley vydala nový song Midnight Sky. Zpěvačka navíc smazala ze svého instagramového profilu skoro všechny fotky s Codym.

Později sama potvrdila rozchod v živém vysílání na Instagramu. „Dneska vyšlo najevo, že jsme s mým přítelem rozešli. V tuto chvíli jsme dvě půlky, které nemohou tvořit jeden celek. Každý pracujeme sám na sobě, abychom se stali lidmi, jakými chceme být. Jako všichni v našem věku.“ sdělila fanouškům.

„Nedělejte z toho drama, pokud nás příští týden uvidíte, jak třeba jdeme na pizzu. Jsme přátelé přes deset let a budeme i nadále. Tak z toho nedělejte něco, co není,“ doplnila.

Hvězdný pár začal randit v říjnu loňského roku a svou lásku rozhodně neskrývali. Miley působila po Codyho boku šťastně, vyznávali totiž stejný životní styl. Cyrus sekla s pitím i drogami a společně se jim dařilo abstinovat.

Právě rozdílný pohled na drogy a alkohol ji údajně rozdělil s manželem Liamem. S tím byla ve vztahu s pauzami skoro deset let, než se vzali. Manželství ale nevydrželo ani rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám