Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) s manželkou Meghan (42) budou sousedy moderátorek Oprah Winfrey a Ellen DeGeneres. Pořídili si totiž sídlo ve čtvrti milionářů v Santa Barbaře. Majiteli se stali 18. června a kupní cena činí 325 miliónů korun. Nový domov o velikosti 1672 metrů čtverečních se rozkládá na 5,4 akrech pozemku.

V hlavní části domu se nachází knihovna, pracovna, lázně, suchá a mokrá sauna, posilovna, herna, kino, vinný sklep a garáž s pěti parkovacími místy. Kromě toho je v domě devět ložnic a 16 koupelen.

K domu patří také stupňovité růžové zahrady, alej italských cypřišů, lány levandulí a sad se stoletými olivovníky. Dále na pozemku najdete tenisový kurt, čajovnu, dětský domek s hřištěm, bazén a dům pro hosty se dvěma ložnicemi a koupelnami. Ten by měl perfektně posloužit matce Meghan Dorie, která je zároveň chůvou Archieho. Ta už podle TMZ domek obývá.

Nemovitost je zároveň téměř nedobytnou pevností s vlastními příjezdovými cestami a branami. Zdroje z Paláce tvrdí, že páru na koupi sídla přispěl princ Charles. Ten to ale odmítl komentovat.

Sousedé prý zatím Meghan s Harrym na pozemku neviděli, ale vzhledem k bezpečnostním opatřením to nikoho nepřekvapuje. Ačkoliv pár za dům snů zaplatil pořádný balík, vyšel je mnohem levněji než předchozího majitele. Ten jej pořídil za více než 554 miliónů korun. Jak to v jejich novém hnízdečku lásky vypadá, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám