Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvě vydaná kniha Finding Freedom o Harrym (39) a Meghan (42) prozrazuje mnoho peprných informací z jejich soukromého života. Ačkoliv autoři Omid Scobie a Carolyn Durand nevyzpovídali pár přímo, v knize detailně popisují řadu momentů z jejich života, včetně pořízení rodinné fotografie, jež vznikla u příležitosti 70. narozenin prince Charlese.

Snímek, který nafotili v září 2018, působí hřejivým dojmem, všichni členové královské rodiny jsou na něm rozesmátí. Jeho pořízení ale bylo podle autorů knihy hotovým peklem.

Harry ani William (41) se údajně vůbec nesnažili najít si čas na focení. Vztah bratrů je v knize popsán jako komplikovaný. Pokazil se prý už v počátku vztahu Harryho a Meghan, kdy měl William z jejich románku údajně špatný pocit.

Myslel si, že Harry vztah s Meghan uspěchal, a Harry se cítil zrazený. Bratrovu reakci měl označit za snobskou a vše se ještě zhoršilo, když se s Meghan odstěhoval z Kensingtonského paláce a sestavil si vlastní tým, aby promoval značku SussexRoyal.

Jeden z dvořanů, kterého kniha cituje, dokonce popsal vztah bratrů jako „válku, kterou by monarchie nemusela ustát“. Jak zájem veřejnosti o Harryho a Meghan rostl, objevovalo se v médiích tolik nepravdivých informací, že se dokonce Harry začal obávat, že je zveřejňuje Williamův tým, aby ho potopil.

Harry údajně nevěděl, komu věřit, a vztahy mezi manželskými páry nenávratně ochably. Navzdory tomu, že autoři pro knihu nezpovídali přímo Harryho s Meghan, popisují životy královských až překvapivě detailně. Informace jim údajně poskytly zdroje přímo z Paláce a okolí rodiny.

O vztazích mezi páry se ostatně spekuluje už dlouho. Žádné oficiální zdroje však doposud nepotvrdily, jestli je na těchto spekulacích něco pravdy.

Reklama

Další články

Načítám