Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bindi Irwin (23) na Instagramu potvrdila, že čeká prvního potomka s manželem Chandlerem Powellem. „Baby Wildlife Warrior přijde na svět v roce 2021. S Chandlerem hrdě oznamujeme, že jsme v očekávání,“ napsala do popisku fotky, na níž jsou s manželem v uniformách australské zoo a její miniaturní verzi drží před sebou.

Stejnou uniformu nosil i její otec, slavný lovec krokodýlů Steve Irwin (†44). Bindi doplnila, že je v prvním trimestru a chce se sledujícími sdílet celý průběh těhotenství.

Bojovníci za ochranu divokých zvířat se vzali teprve před pěti měsíci, necelý rok po zásnubách. Kvůli opatřením proti koronaviru na svatbě neměli žádné hosty.

Je to 14 let, co otec Bindi Steve tragicky přišel o život, když mu rejnok propíchl hrudník. Bindi tehdy bylo pouhých osm let. Magazínu People svěřila, že by byl její otec z Chandlera nadšený. Irwinova rodina pokračuje v jeho práci, stejně jako přiženěný Powell.

Reklama

Další články

Načítám