Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Vystrojená, ale nemá kam jít,“ napsala Kim Kardashian (43) do popisku fotek, které sdílela na svém instagramovém účtu. Televizní hvězda v blond paruce oblékla bílé kovbojské kalhoty s průstřihy a podprsenku stejné barvy, jako by se chystala na maškarní pro dospělé, ale pochopitelně musela zůstat doma v karanténě.

Zapózovala ve stoje u svého auta, v dřepu, aby vynikl její odhalený zadeček, ale nechyběl ani detail na bujné poprsí. Jen nedávno přitom Kim potěšila fanoušky sérií selfie v prádle vlastní značky, ze které se fanoušci mohli zbláznit.

Ačkoliv se loni dušovala, že se nebude tolik odhalovat, svému slovu zatím nedostála. Když pomineme promo fotky vlastní značky, kovbojský outfit toho více odhaluje, než zakrývá. Kim ostatně od začátku kariéry sází na nahotu a vždy se jí to vyplatilo. Obdobně laděné snímky jí na Instagramu vynesly už 171 miliónů sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám