Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) sdílela na svém instagramovém účtu selfie bez make-upu z exotické destinace. Jednomu ze sledujících na sociální síti se ale její obličej nezdál ani trochu přirozený. „Moc botoxu, Salmo, to nemáš zapotřebí,“ komentoval fotku.

Místo aby se na neurvalého hatera herečka utrhla, ubila ho svou laskavostí: „Nemám botox, ale díky za radu, protože jsem si začínala myslet, že už je možná na čase,“ setřela dotyčného.

Salma je jedna z mála hereček, které neholdují estetické chirurgii, jak se nechala několikrát slyšet. Díky mexicko-španělsko-libanonským genům to ostatně ani není potřeba. I ve třiapadesáti letech vypadá opravdu bezvadně.

„Nevěřím na botox, speciálně pokud ho lidé podstupují už v mladém věku. Zničí se,“ uvedla v minulosti pro Inquisitr. „Sama moc neriskuji, pokud jde o krásu. Velkým riskem mám na mysli plastickou chirurgii. Jsem velmi konzervativní, co se mojí péče týče. Nevím, jestli nikdy nepůjdu na plastiku, ale teď určitě žádnou neplánuji, prohlásila v rozhovoru z roku 2015.

Ve stejném rozhovoru také uvedla, že za jejím mladistvým vzhledem stojí především ovocné a zeleninové šťávy, tvrdé tréninky ve fitku, při kterých se pořádně zpotí, ale také kvalitní kosmetika a pravidelné masáže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám