Hlavní obsah
Článek

Madonnina (65) nejstarší dcera Lourdes Leon (23) opouštěla večírek magazínu LOVE v Londýně poměrně narychlo. Na akci v rámci týdne módy oblékla mini šaty, které ji ale při vystupování z auta zradily. Na odiv tak vystavila spodní prádlo, čehož využili všudypřítomní fotografové.

Lourdes musela podpírat kamarádka, bylo vidět, že toho na ni v průběhu večera asi bylo trochu moc. Před večírkem se objevila také na přehlídce značky Burberry, kde zaujala místo v první řadě a předvedla pekelně vyšponované poprsí.

Na přehlídce Burberry vystavila na odiv své přednosti.

Lourdes se v prosinci objevovala v Miami po boku nové známosti. Tam se také předvedla téměř nahá na přehlídce značky Desigual v rámci festivalu Art Basel. Na přehlídce simulovali orgie přímo na pódiu.

O talentu své dcery promluvila v minulém roce i Madonna. „Je nesmyslně talentovaná. Jsem zelená závistí, protože je neuvěřitelná ve všem, co dělá. Je skvělá tanečnice, herečka, hraje krásně na piano. Má víc talentu než já,“ popsala dceru v červnu pro britský Vogue.

„Ovšem nemá stejný drive,“ doplnila. „Díky sociálním sítím si myslí, že jí lidé všechno naservírují, protože je moje dcera. Snažím se jí dávat příklady dětí slavných rodičů, které se musely vypracovat samy. Jako například Zoë Kravitz,“ vysvětlila zpěvačka.

„Musí se prostě pořád snažit. Ale nemá stejné nadšení jako já. Ona ale také na rozdíl ode mě má matku. Vyrostla v blahobytu, já ne. Takže všechno je pro ni jiné, ale co můžu dělat? Nesmím na tom tolik lpět,“ doplnila Madonna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám