Hlavní obsah
Článek

Nejen zpěvačka Adele se rozhodla zatočit s kily navíc. Herečka Rebel Wilson (39) si do nového roku dala předsevzetí, že se zaměří na své zdraví, a první výsledky jejího snažení už jsou znát. Komička nedávno vyrazila s přáteli do Disneylandu v Kalifornii, a když se na Instagramu pochlubila snímky ze dne plného zábavy, fanoušci si hned všimli úbytku váhy.

Na snímku, kterým se pochlubila na Instagramu, je úbytek váhy patrný.

Není sice známo, kolik Rebel shodila, ale snaha je patrná. „Pro mě bude rok 2020 rokem zdraví,“ dušovala se u snímku z procházky z pláže, který sdílela 1. ledna. „Takže jsem si vzala sportovní volno a šla se projít. Aktuálně se hydratuji na gauči a snažím se vyhýbat cukrům a nezdravému jídlu, což bude po svátcích těžké. Ale já to dám! Kdo jde se mnou letos do nějakých pozitivních změn?“ pobavila a zároveň namotivovala fanoušky.

Rebel předvedla štíhlejší figuru už na Oscarech, kam vynesla zlaté šaty z dílny Jasona Wu, které lichotily její postavě. Předávala cenu za nejlepší vizuální efekty, kterou si odnesl snímek 1917. S Jamesem Cordenem se oblékli do kostýmů z Cats a velmi tím pobavili diváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám