Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Caroline Flack (†40) našli v sobotu mrtvou v jejím bytě. Hvězda britské televize si vzala život a zpráva o jejím skonu zdrtila nejen její blízké, ale také fanoušky a řadu celebrit. Její partner, který ještě den před její smrtí sdílel společný snímek, nyní prolomil mlčení.

„Mám zlomené srdce,“ napsal tenista Lewis Burton na svém instagramovém účtu. „Měli jsme něco tak výjimečného. Nemám slova a tolik to bolí. Tolik mi chybíš, vím, že ses se mnou cítila v bezpečí, vždycky jsi mi říkala, že když jsi se mnou, nemyslíš na nic jiného,“ připsal k jejich společnému snímku.

„Miluji tě celým svým srdcem,“ doplnil. Smrt moderátorky přišla dva měsíce poté, co ohlásila odchod z populární reality show Love Island. Tomu pro změnu předcházelo zatčení za napadení Lewise, kterého měla ohrožovat lampou. Soud měl pokračovat v březnu, čelila obvinění státního zastupitelství.

Sám Burton se své partnerky veřejně zastal. „Jsem unavený ze lží o mojí přítelkyni. Tohle není hon na čarodějnici, tohle je něčí život. Caroline je nejúžasnější dívka. Je věrná a laskavá. Nezaslouží si nic z toho,“ sdílel před časem na sociální síti.

Caroline, která byla v minulosti spojována i s princem Harrym, prý užívala antidepresiva a měla psychické problémy. Podle známých trpěla depresemi a záchvaty úzkosti.

Reklama

Další články

Načítám