Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily DiDonato (28) se proslavila jako modelka až poté, co přibrala a její konfekční velikost se z 30 změnila na 40. O své cestě za úspěchem a tlaku, který je vyvíjen na modelky, aby vypadaly určitým způsobem, nyní promluvila ve videu na YouTube.

Když jí bylo 18 let, následovala Emily do New Yorku svůj sen stát se modelkou. Řada agentů jí však tehdy řekla, že je na modeling moc oplácaná.

Začala tedy jíst, co nejméně bylo možné, a stala se posedlou cvičením. „Zhubla jsem z 63 kilo na 53, což bylo na mou výšku velmi málo,“ svěřila modelka, která nyní váží 68 kilo a se svým tělem je spokojenější než kdy dřív.

V začátcích modelingu prý cítila velký tlak a začala trpět depresemi, protože i když zhubla, stále nemohla prorazit. Kvůli depresím nabírala váhu zpátky a hodně se za to nenáviděla. Nafotila dokonce snímky pro Sports Illustrated, ale ani ty se jí nelíbily.

Agentury však na snímky měly jiný názor, a nabídky se Emily konečně začaly hrnout. Se svými křivkami je nyní spokojená, ale i tak mívá občas problém se sebevědomím.

„Trvalo mi to dlouho, než jsem se začala cítit spokojená ve svém těle. Chci, abyste věděli, že mám velikost 36 a ne vždy to v tomhle průmyslu projde. Ale jsem s tím smířená. Vím, že jsem v pohodě a úspěšná. Ne každému se budete líbit, ale to je taky v pohodě, protože nikdo není dokonalý," doplnila na závěr.

Reklama

Další články

Načítám