Hlavní obsah
Článek

Cardi B (31) je nejen veleúspěšnou raperkou a velmi populární celebritou, ale také maminkou dcerky Kulture. Tu porodila vloni v červenci a od té doby si nechala poupravit nejen poprsí, ale také bříško, k jehož vylepšení si dopomohla liposukcí. O proceduře promluvila teprve nedávno a rozpovídala se o ní i na sociálních sítích.

„Říkám vám, lidi si myslí, že podstoupíte operaci a je hotovo, ale musíte si to také udržet,“ lamentovala o složitém pooperačním procesu v živém vysílání na Instagramu.

„Moje břicho ještě stále nevypadá ideálně, protože ho musí masírovat, po zákroku vás čeká asi 100 termínů u doktorů, než se dá vše do kupy. Je to už tři nebo čtyři měsíce, nemohu se dočkat, až uvidím výsledky."

Cardi se také svěřila, že liposukce nebyla úplně nutná. „Potřebovala jsem udělat prsa, ale ne lipo. Kdybych po porodu cvičila, byla bych v pohodě, ale kdo na to má čas,“ doplnila.

Držitelka Grammy také apelovala na své sledující, aby dělali to, co sami chtějí. „Řeknu vám, že lidé s vámi nikdy nebudou spokojení. Stejné buchty, co říkají, abyste šířili lásku, jsou i ty, které mi nadávají, že jsem umělá. Víte co? Já jsem ráda umělá, každý by měl dělat to, co chce a co ho činí šťastným. Neměňte se pro někoho jiného, měňte se kvůli sobě,“ dodala hudebnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám