Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mandy Moore (34) veřejně promluvila o bývalém manželovi Ryanu Adamsovi (44) jen několik dní poté, co New York Times uveřejnil detaily ohledně jeho obvinění ze sexuálního zneužívání. Hvězda seriálu Tohle jsme my byla za Adamse provdaná od roku 2009 do roku 2016.

„Žila jsem jenom pro něj, bylo to nezdravé, cítila jsem se, jako bych se topila,“ svěřila v podcastu WTF. „Byla jsem smutná a opuštěná, když jsem byla s ním. Bylo to nezdravé.“ Herečka také popsala, že se v průběhu manželství nemohla věnovat práci tak, jak chtěla, protože na ni Adams byl závislý a manipuloval s ní. Moore je od loňského roku provdaná za Taylora Goldsmitha.

Adamsův případ vyšetřuje FBI, hudebník měl v minulosti mimo jiné posílat své nahé snímky nezletilé dívce a nutit ji dělat totéž. Celkem sedm žen ho obvinilo z manipulování a nucení k sexu. Odměnou za sex jim měla být "hvězdná" hudební kariéra. Jednou z žen je i zmiňovaná dívka, které v době, kdy s Adamsem udržovala kontakt, údajně nebylo ani 15. S dívkou si podle policie vyměnil na 3000 erotických zpráv. Adams byl v té době ženatý s Moore a veškerá obvinění odmítá.

Reklama

Další články

Načítám