Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravděpodobně jde o nejodvážnější šaty, které jsme na Kim Kardashian (43) viděli. Na předávání cen Hollywood Beauty Awards oblékla model od Thierryho Muglera, který byl v oblasti hrudníku tvořen pouze pruhy látky, které jen tak tak zakryly poprsí Je s podivem, že televizní celebritě vše zůstalo na svém místě.

Ačkoliv jsme poměrně zvyklí, že se na sociálních sítích ukazuje i více odhalená, když jde o šaty na prestižní akce, není úplně na místě, aby vám vykukovalo něco, co nemá. Klobouk dolů, že Kim své vnady uhlídala.

Kim a její manžel Kanye West čekají čtvrtého potomka, kterého jim stejně jako dceru Chicago porodí náhradní matka. Už víme, že jde o chlapce, a podle zdrojů Hollywoodlife.com má pár prý dokonce vybrané jméno. „Kim vždycky vybere nejlepší jméno, to vám můžu svěřit, ale jaké vybrala, vám neřeknu, to by mě Kim podřízla,“ svěřila médiu televizní hvězda La La Anthony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám