Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera krále popu Paris Jackson (26) údajně 15. ledna nastoupila do rehabilitačního zařízení, aby zapracovala na svém duševním zdraví. „Po roce tvrdé práce, která ji zavedla do všech koutů světa, se Paris rozhodla, že potřebuje nějaký čas na restartování, a hodlá se věnovat svému fyzickému i psychickému zdraví,“ uvedl modelčin blízký zdroj pro časopis People.

Dcera Michaela Jacksona (†50) byla v minulosti velmi otevřená o svých konstantních bojích s depresemi a úzkostmi. V roce 2013 byla hospitalizována kvůli pokusu o sebevraždu. V roce 2017 se svěřila časopisu Rolling Stone, že se pokusila vzít si život několikrát. „Nenáviděla jsem se, neměla jsem sebevědomí, nemohla jsem nic udělat správně a myslela jsem si, že si nezasloužím žít,“ vysvětlila.

Po pokusu, při kterém skončila v nemocnici, podstoupila terapii. Později se ukázalo, že její psychické problémy pramení z traumatu z dětství, kdy ji starší, neznámý muž měl sexuálně napadnout. Paris není jedinou celebritou, která se v poslední době potýkala s psychickými problémy. V minulém roce byla kvůli zhroucení v léčebně i Selena Gomez nebo Demi Lovato, která se znovu léčila ze závislosti na drogách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám