Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian většinou boří Instagram nahými fotkami, tentokrát se jí to ovšem podařilo i bez nahoty. Stačilo sdílet fotku tří nejmladších členek velice rozvětveného klanu Kardashian-Jenner. Tři z pětice slavných sester totiž přivítaly začátkem roku nové přírůstky do rodiny, a tak je ve slavné rodině o zábavu a roztomilé snímky postaráno.

Fotka s Chicago, True a Stormi (zleva) je opravdu nabitá roztomilostí. Chicago (8 měsíců), kterou rodičům Kanyemu Westovi a Kim Kardashian (43) porodila náhradní matka, svírá na fotce plyšového poníka. Nejmladší True, kterou porodila maminka Khloé Kardashian (39) teprve před 5 měsíci, trůní na nočníku. A Stomi (7 měsíců), jejíž maminkou je Kylie Jenner (26), okouzlila roztomilým culíčkem a značkovým obutím.

Slavné sestry se nechaly nejednou slyšet, že jsou nadšené, že jejich děti mohou vyrůstat spolu. Samy totiž pochází ze šesti sourozenců. Snímek slavil na sociálních sítích opravdu velký úspěch. Na Instagramu Kim získal doposud přes 7 miliónů liků. A to je víc, než získal kterýkoliv její nahý snímek.

Reklama

Další články

Načítám