Hlavní obsah
Článek

Snad každý si pamatuje trio Destiny´s Child, se kterým začínala hudební kariéru legendární Beyoncé. O dalších členkách skupiny Kelly Rowland a Michelle Williams je na hudební scéně slyšet o něco méně. A právě fantastická vokalistka Michelle nyní promluvila o tom, že měla v poslední době trochu jiné starosti než kariéru. Potýkala se totiž s vážnými psychickými potížemi.

„Léta jsem se snažila zvednout povědomí o mentálním zdraví a podporovat ty, kteří se rozhodli vyhledat pomoc, podporu a vedení těch, kteří je milují a záleží jim na nich. Nedávno jsem se totiž uchýlila k tomu samému a vyhledala pomoc skvělého týmu profesionálů,“ přiznala Williams na svém Instagramu.

Podrobnosti o svém léčení zpěvačka neprozradila, ale ujistila fanoušky, že nadále hodlá být příkladem pro lidi, kteří trpí mentálními problémy a nadále je také hodlá podporovat. V jednom z rozhovorů v loňském roce Williams přiznala, že si neuvědomila, že sama trpí depresemi až do svých třiceti let. Také přiznala, že v minulosti pomýšlela i na sebevraždu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám