Hlavní obsah
Článek

Podívejte se na slavné dámy, které udržovaly paralelně poměr se dvěma muži. U obyčejných žen by se nejspíš nic neprovalilo, ale celebrity jsou neustále pod dohledem médií, jimž žádná nevěra neunikne.

Jennifer Lopez

Na chlapy neměla Jennifer Lopez nikdy příliš štěstí, ale sama není svatá. Když byla vdaná za Chrise Judda, byla mu prý nevěrná s Benem Affleckem (51). Po rozchodu z Juddem si s Affleckem začala oficiálně.

Jessica Simpson

Hvězda vlastní reality show sice se sexem čekala až do svatby s Nickem Lacheyem, ale pak se trochu utrhla ze řetězu. Zatímco byla Jessica s Nickem, měla prý sex s několika celebritami, včetně Adama Levina, Johnnyho Knoxvilla nebo hvězdy Jackass Barna Margera.

Britney Spears

Pravda je, že tohle jí svět dodnes nezapomněl. V roce 2002 Britney totiž podváděla Justina Timberlaka, a to si tedy opravdu dovolila moc. Justin jí to vyčetl ve slavném songu Cry Me A River, ale později se usmířili a zůstali přáteli. My ale nezapomínáme, Britney!

Madonna

Léta se proslýchá, že Madonna podváděla bývalého manžela Guye Richieho s různými muži. Jedním z nich měl být také Alex Rodriguez. Ano, ten co dnes chodí s Jennifer Lopez. Ten Hollywood je ale vesnice.

Paris Hilton

Přestože svého času Paris dlouhou dobu tvrdila, že je panna, když chodila s Nickem Carterem z Backstreet Boys, byla mu nevěrná. Podvedla ho prý s hercem Chadem Michaelem Murrayem, se kterým hrála v hororu Dům voskových figurín.

Tori Spelling

Bývalý manžel Tori Spelling (50) Charlie Shanian se dozvěděl o nevěře své ženy z bulváru. Podvedla ho s Deanem McDermottem, s nímž má dnes pět dětí a žije v manželství. McDermott nicméně Tori podvedl také, a to s nikým jiným než se svou první ženou, kterou podváděl s Tori v prvé řadě. Tak tohle je úplné Beverly Hills.

Kim Kardashian

Ačkoliv Kim Kardashian (43) často fňukala, že ji bývalý Ray J často podváděl, sama prý dělala to samé. A to prosím opakovaně. Ano, Ray J je ten týpek, který zveřejnil video, kde má s Kim sex. Porno nahrávka Kim paradoxně vynesla slávu, o které se nikomu ani nesnilo.

Reklama

Další články

Načítám