Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Colin Farrell (41) úspěšně ukončil léčení v protialkoholovém zařízení, kam nastoupil zhruba před měsícem. Slavný herec je již 12 let abstinent, ale cítil, že aby to tak zůstalo, musel si na chvíli dát pauzu.

Na léčení nastoupil do speciálního zařízení v Arizoně. Podle vlastních slov to udělal pro své děti i pro sebe. Zvolnil a po výrazných rolích v hollywoodských trhácích si nyní vybírá role v nezávislých snímcích.

"Colin dřel velmi tvrdě, aby zůstal střízlivý, ale cítil, že jedinou cestou pro něj bylo svěřit se opět do rukou odborníků, kteří mu v minulosti tolik pomohli. Leží na něm spousta zodpovědnosti, proto se rozhodl, že bude nejlepší, když na chvíli zmizí a nechá si pomoci," uvedl zdroj z hercova blízkého okolí pro Daily Mail.

Když irský krasavec poprvé nastoupil na léčení v roce 2006, byl podle zdrojů z jeho okolí úplně mimo. Přiznal, že byl závislý na drogách a alkoholu od čtrnácti let a cítil, že pomalu umírá. Považuje se za šťastlivce, že přežil a se svými závislostmi se dokázal vypořádat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám