Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patřila k nejkrásnějším a nejúspěšnějším topmodelkám světa a v době své největší slávy se nejednou nechala slyšet, že by za méně než 10 tisíc dolarů ani nevstala z postele. Jenomže to bylo na konci minulého století a dnes byste si bývalou supermodelku Lindu Evangelistu (53) na ulici spletli s neznámou babčou.

Linda se na veřejnosti příliš neukazuje. Na rozdíl od svých bývalých kolegyň Naomi Campbell (53), Cindy Crawford (58) nebo Claudie Schiffer, které jsou stále ve formě a občas si ještě střihnou nějakou tu přehlídku, oteklá Evangelista je minimálně trochu z formy.

Evangelista má ale určitě jiné věci na práci než modeling. V prosinci se totiž stala poprvé babičkou a svou roli si prý velmi užívá. Chlapeček je synem Lindiny nevlastní dcery Roxanne. Jejího otce a svého bývalého agenta Geralda Marieho si Evangelista vzala v roce 1987. Rozvedli se sice o šest let později, ale s jeho dcerou má dodnes hezký vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám