Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná Kirsten Dunst (41) si vyšla na nákupy se snoubencem Jessem Plemonsem a ukázala světu obří bříško, které si během procházky láskyplně hladila. Zatím není jisté, jestli pár čeká holčičku, nebo chlapečka, ale oba herci se na prvního potomka velmi těší.

Kirsten se nejednou nechala slyšet, že je čas na těhotenství. Slavná herečka v jednom z rozhovorů zdůraznila, že stojí před kamerou od svých tří let a už cítí, že je na čase dát si pauzu a věnovat se rodině. O pauze však evidentně nemůže být řeč. Oba budoucí rodiče totiž v následujícím období čeká několik projektů. Kirsten navíc nejen ty herecké, ale také jeden v roli producentky.

I Jesse, který je o celých šest let mladší než Kirsten, se na miminko prý nesmírně těší. Pár se seznámil v roce 2016 při společném natáčení. Role páru se jim zalíbila natolik, že se jím stali i v soukromí a v lednu 2017 už oznámili zasnoubení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám