Hlavní obsah
Článek

Novopečená trojnásobná maminka Petra Hřebíčková (44) se pochlubila první fotkou dcerky a také jejím krásným jménem. S partnerem Matějem Dadákem holčičku pojmenovali Marianna. Doma už na ni čekali dva starší bráškové Šimon a Mikuláš.

Herečka známá z filmů Matky, Přes prsty, Příliš osobní známost nebo Bezva ženská na krku porodila v polovině července. Holčička tedy nedávno oslavila svůj první měsíc na světě.

I letos měla Petra Hřebíčková zavítat na karlovarský filmový festival, kde proběhla premiéra filmu Zbožňovaný, v němž ztvárnila jednu z hlavních rolí. Hereckou delegaci ovšem doplnit nemohla, a tak se prozradilo, že už je po porodu a plně se věnuje rodině.

Pod fotkou, na které rodačka z Hodonína zvěčnila dcerku v dupačkách se slováckými květinovými ornamenty, se začaly ihned množit gratulace nejen od fanoušků, ale i přátel z branže. „Jsi bohyně mamá, moc gratuluju!,“ napsala herecká kolegyně z filmu Matky Sandra Nováková (41). „Zlato, udělala se mi slza dojetí z té krásné fotky. Líbu děcka aj Tebe,“ napsala osobní vzkaz herečka Kristýna Frejová (52).

Reklama

Další články

Načítám